Cafiket 

Strandbjörket & Innaren

Cafikets Filosofi, Vision & Motto

 

Vår Filosofi & Vision

Alla bra företag är drivna av en vision, på Cafiket -Ät Gott, Skratta Mycket, Lev Länge har vi stor passion för vad vi gör samt höga standards hur vi gör det.

*Vi är passionerade när det gäller naturlig mat och en levande landsbyggd.*Vi tycker det är mycket viktigt att ta vara på de fantastiska tillgångar vår jord, natur och våra bönder kan ge oss.*Vi tror att alla har rätt till att njuta av naturligt god mat.*Vi tycker att den maten vi äter ska smaka bra samt att den ska vara producerad i en miljö som värnar om miljön, djur och vår hälsa.*För att skapa den bästa möjliga mat och arbetsmiljö bemöter vi våra gäster och varandra med värme, respekt, och ärlighet.

Vårt Motto

Ha kul: Njut av det du gör. Lev livet med energi och glädje.*Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Ett gammalt klokt sägen som folk ofta glömmer i dagens stressiga vardag men som vi på Cafiket värdersätter högt.*Stå för det du säger och gör och ta ansvar för både resultat och uppförande. Gör det rätta.*Lev ett hälsosamt liv: ät gott, skratta mycket, lev länge !!